잠시만 기다려 주세요. 로딩중입니다.

COVID-19과 식품 안전:SARS-CoV2의 영향과 비활성화 전략

COVID-19 pandemic crisis and food safety: Implication and inactivation strategy of SARS-CoV2

Safe Food 2021년 16권 1호 p.37 ~ 49
한상하, 변계환, Roy Pantu Kumar, Hossain Iqbal, 최창순, 하상도,
소속 상세정보
한상하 ( Han Sang-Ha ) - Chung-Ang University School of Food Science and Technology
변계환 ( Byun Kye-Hwan ) - Chung-Ang University School of Food Science and Technology
 ( Roy Pantu Kumar ) - Chung-Ang University School of Food Science and Technology
 ( Hossain Iqbal ) - Chung-Ang University School of Food Science and Technology
최창순 ( Choi Chang-Sun ) - Chung-Ang University Department of Food and Nutrition
하상도 ( Ha Sang-Do ) - Chung-Ang University School of Food Science and Technology

Abstract

[초록없음:No abstract]

키워드

원문 및 링크아웃 정보

 

등재저널 정보